Study guides

Q: How many 10 cents make 10 dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

That would be 25 dimes(10 cents).

10 dollars is equal to 1,000 cents, or pennies.

10.90 dollars / 10 c = 1090/10 = 109

12 dollars/10 cents = 1200 cents/10 cents = 120

cows=10, chickens=3 and eggs = 50 cents. You have 100 dollars to buy 100 items. How many of each?

1000 cents...

22 in total. 5 cents for 12 dollars. 10 cents 10 dollars and, 20 cents.

1 cent = 0.01$ = 10^-2 $ 1 billion cents = 10^9 cents 10^9 x 10^-2 = 10^7 =10 million dollars

100 cents = 1 dollar so 1000 cents = 10 dollars.

1 dollar = 100 cents = 10*10 cents. So ten lots of 10 cents make 1 dollar.1 dollar = 100 cents = 10*10 cents. So ten lots of 10 cents make 1 dollar.1 dollar = 100 cents = 10*10 cents. So ten lots of 10 cents make 1 dollar.1 dollar = 100 cents = 10*10 cents. So ten lots of 10 cents make 1 dollar.

10 dollars

10

10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.

10

no, because $10+10 cents +5 cents=$10.15

There are 100 cents to 1 dollar. Therefore: 200 ÷ 20 = 10 (20 cents in 2 dollars equals 10).

10 lots of ten cents = 1 dollar so 1 million ten cents = 1 m /10 = One hundred thousand dollars.

A quarter is 25 cents. Two dollars is 200 cents and 10 nickels is 50 cents, for a total of 250 cents. That's the same as 250/25 = 10 quarters.

10 cents / 5 dollars = 10 cents / 500 cents = 1/50

A nickel is 5 cents and a half dollar is 50 cents, so 10 nickels make a half dollar.

It depends. If you're asking for 50 cents, then the answer is 10. If it's 50 dollars, then the answer is 1000.

This is a simple math problem. You only need to figure out how many ten-cents are in two dollars. Since there are 10 ten-cents in one dollar, that makes 20 of them in two dollars (10 times 2). So if you get 3 copies for every ten-cents and there are 20 ten-cents in 2 dollars, you just multiply 3 times 20 to get 60 copies.

1 dollar = 100 cents 1000 cents = 1000/100 dollars = 10 dollars

10% of 48 dollars and 10 cents is $4.81.

$154 and 7 left over cents *note* if you ever need to find out how many you dollars would be in any amount of cents, just take all the numbers and put a dollars sign in front of it except for the last number depending on the number, it would be the cents example:10000 cents 1000 dollars 1000 cents 10 dollars