Re: [isabelle] No text rendered in jEdit after wakeup from suspend



Hi,

I did both, #1 (switching to UXA) and #2 (setting
COGL_ATLAS_DEFAULT_BLIT_MODE=framebuffer in environment), and the first
impression looks good! I did not get the bug on a couple of
suspend/resume cycles. However, I will have to test some more
situations (wakeup with different screens attached as when suspended)
that I sometimes encounter.

Thank you very much for the pointers,
 Peter



On Mi, 2016-12-21 at 14:21 +1100, Rafal Kolanski wrote:
> On 20/12/16 20:24, Peter Lammich wrote:
> > 
> > I encountered the following behaviour with Ubuntu 16.04LTS:
> > After wakeup from suspend, jEdit shows no fonts any more, see
> > attached
> > screenshot. This happened to me a few weeks ago sporadically for
> > the
> > first time. It seems not to be a regression for the new Isabelle
> > version, as I get it also with Isabelle2016. By now, the frequency
> > of
> > this bug has increased, almost on any wakeup, I have to restart all
> > Isabelle sessions.
> > 
> > Has anyone seen this bug, or has an idea how to work around?
> I have seen two problems of this kind, both related to Intel
> integrated
> graphics:
> 
> 1. Problems with SNA acceleration (use UXA instead)
> 
> https://wiki.archlinux.org/index.php/intel_graphics#SNA_issues
> 
> 2. GTK+ glyph corruption after suspend/resume (there is a workaround)
> 
> https://wiki.archlinux.org/index.php/intel_graphics#Font_and_screen_c
> orruption_in_GTK.2B_applications_.28missing_glyphs_after_suspend.2Fre
> sume.29
> 
> (related to https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=88584 )
> 
> Judging by your screenshot, odds are you are experiencing #2, but I
> would recommend switching to UXA regardless.
> 
> Sincerely,
> 
> Rafal Kolanski




This archive was generated by a fusion of Pipermail (Mailman edition) and MHonArc.